Ipari berendezések gyártása

A cég fő tevékenysége ipari berendezések gyártása, kiemelt hangsúlyt fektetve az autóipari alkatrészek szállítására szolgáló fém raklapok gyártására. Ezen a területen több mint 15 éves tapasztalattal és egy külföldi stratégiai partnerrel közös munkával rendelkezünk.

A jármű műszaki vizsgálata

024-566-220
024-567-335

A műszaki vizsgálat keretében a személy- és tehergépjárművek műszaki megfelelőségének ellenőrzése, valamint a gépjármű-felelősségbiztosítások kiállítása az Újvidéki "DDOR"-ral együttműködve történik. A teljes műszaki ellenőrzési eljárás kellemes környezetben, a cég barátságos munkatársai mellett zajlik.

Tanúsítványok

Cégünk gazdag referenciákkal rendelkezik, mind a hazai, mind a külföldi piacon. Mindezt megfelelő tanúsítványok kísérik.

Történelem

D.O.O. A "GRGO BRAVAR" 1996. március 3. óta létezik. A cég alapítója és tulajdonosa Vukmanov Š. Grgo fémipari munkás több mint 30 éves tapasztalattal, amelyből huszonnyolc évet a szabadkai "Bratstvo" Vagongyárban töltött, ahonnan magánvállalkozásba ment megmunkálásvezetőként.

A sütiket használjuk az Ön tapasztalatainak javítására. Az oldal látogatásának folytatásakor elfogadja a sütik használatát. Adatvédelmi irányelvek